Styrelsen 2022-2023

 

 

 

 

Martin Sundahl

------------Jag har varit intresserad av film sedan jag lånade min fars dubbel-8 kamera på 70-talet. Gick med i VF första gången som tonåring ett år efter att föreningen bildades 1975. Stipendiat för stiftelsen Ingmar Bergman år 2018 och spelade då in filmen "Bergmans Hollywood" i bland annat Bergmans hem på Fårö. Filmar gärna dokumentärt. Arbetar som lärare.
Epost: lokalbokning@varmlandsfilmforbund.se

 

 

 

 

Erik Fasth

------------Var med och startade Värmlands Filmförbd 1975. Har provat på de flesta sysslor under filminspelningar och upplevt utvecklingen från super 8/16 mm till VHS/U-matic och nutidens digitalisering.

Är idag mest intresserad av att skriva filmmanus. 
Epost:  erik.fasth10@gmail.com

 

 

 

 

Elena Zetterman

------------Gillar film i alla former, lika blandade genrer som min musiksmak. .
Epost: ekonomi@varmlandsfilmforbund.se 

 

 

 

Bo-Lennart Olsson

------------

 

Har varit med i Värmlands Filmförbund sedan starten. Har hållit på med super 8, 16 mm, alla sorters videosystem och filmar nu digitalt. Jag gör mest dokumentärfilmer, men har som fotograf varit med och gjort alla typer av filmer. Har fått några filmer visade på teve. Jobbar nu med digitalisering av historiska bildarkivet
på Arvika kommun och filmar vid sidan om arbetet.

 

 

Omed Latif

------------


Har utbildat mig i skådespeleri inom teater. Sedan 2005 har jag även ägnat mig åt film. Film för mig är en mix av fantasi och verklighet, men viktigast är att en film känns äkta.  Är ansvarig för teknikutlåningen.

 

 Epost: teknik@varmlandsfilmforbund.se

 

 

Henrik Axelsson

------------    


Berättande i någon form har alltid varit centralt i mitt liv. Dels genom serietidningar, böcker men också film. 39 år gammal följde jag med en kompis på en filmkurs vid Karlstads universitet. Jag var fast direkt och visste att det här ska jag fortsätta med i resten av livet. Det mest centrala jag pysslar med just nu är Filmörnen, Noomaraton samt Minutfilmsfestivivalen.

Epost: henrik.axelsson2020@outlook.com
 

Kristoffer Andrén


------------

 

 

 

 


 

 

 

 


Resurspersoner som ej ingår i styrelsen:
 


 

Kjell Bergström

Revisor


Jag har alltsedan skoltiden varit intresserad av bilder. Köpte mig en beg. dubbel-8- kamera när min dotter föddes och gick med i en filmklubb i Karlstad. Träffade Erik Fast och vi blev överens om att filmverksamheten skulle bedrivas på ett annat sätt. Så bildades Värmlands Filmförbund, och sen dess har film varit det dominerande fritidsintresset med en mängd filminspelningar. Har dock aldrig kunnat lämna färgtuberna, penslarna och stillbildskameran som ett annat sätt att skapa bilder.
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

Kontaktpersoner:

 • Ordförande:
  Martin Sundahl
 • Sekreterare: 
 • Erik Fasth
 • Kassör:
  Elena Zetterman
 • Teknikutlåning:
  Omed Latif 

Café Gjuteriet

Café Gjuteriet: 054-100 700
.


Adress

Värmlands Filmförbund
Verkstadsgatan 1
652 19 Karlstad